Utbud
CROSSTRADE
CROSSTRADE

Crosstrade är ett viktigt fraktavtal att ha om man vill sänka sina kostnader mot kunder som befinner sig i utlandet. Tyvärr är detta alternativ oftast väldigt dyrt och komplicerat. Via oss kan ni därför skicka paket billigt och enkelt. Vi har fraktavtalen och volymerna som krävs för att hålla fraktpriserna nere och vi har bokningsprogram och erfarenhet som krävs för att frakten skall förbli smidig.

Visst vore det skönt (och billigt) att kunna skicka paket från er fabrik direkt till er kund i Europa samt USA utan mellanlandning i Sverige?

EXPORT & IMPORT – VÄGTRANSPORT
EXPORT & IMPORT – VÄGTRANSPORT

Vi har fraktavtal med över 50 speditörer. Genom att ha ett tryggt samarbete med speditörer runt om i världen och lokala åkare i Sverige är vi efter erfarenhet säkra på att vi kan erbjuda låga fraktpriser och utmärkt service.

EXPORT & IMPORT – SJÖFRAKT
EXPORT & IMPORT – SJÖFRAKT

De internationella speditörerna vi har fraktavtal med sköter allt från kontakt med fabrik, förtullning och leverans till er dörr.
Specialavtal med multidimensionella speditörer som gör det enkelt och snabbt.

EXPORT & IMPORT – FLYGFRAKT
EXPORT & IMPORT – FLYGFRAKT

Importera och exportera små och stora paket. Prisnivån väljer ni själv beroende på hur snabbt ni vill ha godset framme och även hur ni väljer att skicka godset. Vi har speciella fraktavtal för småpaket för b2b och b2c samt stora paket. Behöver ni importera större gods med flyg har vi andra fraktavtal för det med speditörer. Alltid konkurrenskraftiga priser och garanterat plats ombord flygplanen.

Vi sköter allt från kontakt med fabrik, förtullning och leverans till er dörr.

INRIKES FRAKT
INRIKES FRAKT

Vi gör det möjligt att sänka era fraktkostnader och effektivisera hanteringen av logistiken. Ni kan välja mellan ett flertal fraktavtal beroende på vad som passar er och vad ni har för behov. Ni kan även använda er av flera speditörer via ett enda bokningsprogram vilket gör det väldigt enkelt att alltid frakta till rätt pris och med rätt speditör.

TRANSPORTFÖRSÄKRING
TRANSPORTFÖRSÄKRING

Vi erbjuder transportförsäkringar och rekommenderar alltid våra kunder att alltid vara rätt försäkrade.

Vi och alla våra partners utför uppdrag enligt NSAB 2015, vilket begränsar ansvaret hos speditören vid förlorat gods. Vi hjälper er med detta och håller alltid ögonen öppna åt er efter avtal, regler och nya lagar och restriktioner.

Välj prisnivå
Standard
SEK 3000 / år alternativt SEK 300 / månad
För bolag som fraktar upp till 100 000 kr / år 
Upphämtning
DMT (Drivmedelstillägg)
Spårning
E-avisering
Försäkring
50% rabatt på Unifaunonline
VOLYM
SEK 6000/ år alternativt SEK 600 / månad
För bolag som fraktar upp till 500 000  kr / år
Upphämtning
DMT (Drivmedelstillägg)
Spårning
E-avisering
Försäkring
50% rabatt på Unifaunonline
Ytterligare 10% – 25% rabatt på fraktpriser
ANPASSAD
SEK 10 000/ år alternativt SEK 1000 / MÅN
För bolag som fraktar + 500 000 kr / år
Upphämtning
DMT (Drivmedelstillägg)
Spårning
E-avisering
Försäkring
100 % rabatt på Unifaunonline
Anpassade priser och villkor

MINA PAKET

Med Appen “Mina Paket” kan du enkelt spåra dina paket, få löpande information och aviseringar om var ditt paket är och när det finns att hämta.

“Mina Paket” är en komplett lösning som gör det lättare för transportörer, e-handlare och mottagare att enkelt följa sina leveranser. Appen strävar efter att ge användaren kontroll och överblick över sitt e-handlande, från köp till leverans och allt däremellan.

BYTa FRAKTAVTAL?